Beproud.

Varför är det så att vi människor alltid måste kategorisera allting?

Det faktumet att vi gör skillnad på t.ex. svarta och vita eller gay och hetero leder till att vi ser på vissa saker som abnormaliteter. Skulle vi inte måla upp dessa hårfina linjer hade ingenting kunnat vara avvikande. Don't think outside the box, imagine there isn't one.

Blir man kär så borde man väl bli det i personen, oavsett kön?

Njut av prideveckan allesammans! Det finns risk för snålt om uppdateringar framöver. Jag har drabbats av både skrivkramp och blångest. (blogg-ångest)

Dagens ord...

Metromani

Metromani är en åkomma som yttrar sig så att den drabbade erfar en obetvinglig lust att tala på rim.

källa wikipedia.se


Fabulous Headlines

Ja. Det är ganska roligt att titta på tv1000 efter midnatt.
höhö.

hopparinomhusåååbrinner


Fantasiflykt

Långa duschar
Ljudet av vattnet som stänger ute allt annat
Bildar en barriär mot omvärlden
En livstid utspelas inuti
Jag gömmer mig bland skummet och önskar.

önskar att jag vore lika ful som jag känner mig.

Hate to disappoint you


The months they don't matter, it's the days I can't take
as the hours moves to minutes and I'm seconds away

Progress.

Din rygg är snygg.

Breaking Benjamin - Breath


Charlene, you make me wanna be a better man...

Ska kärlek verkligen gå ut på att hitta sin andra halva? För jag känner mig definitivt inte halv. Betyder det då att jag aldrig kommer kunna hitta någon?

Jag är trött på att höra på hur folk kompletterar varandra. Och par som hela tiden använder pronomet vi, som om de inte är egna individer. Som om de är beroende av den andras existens för att känna sig som hela människor. Kärlek. Borde väl gå ut på att dela?

staRein


Dagens ord

Makaber

synonymer;
hemsk, ohygglig, gräslig, otäck; kuslig, skrämmande, spöklik, skräckfylld; pinsam, penibel, obehaglig


The Sims

Det blev ingen kung fu panda, istället har jag ägnat kvällen åt att installera och spela The Sims 2 och dessutom samtliga hittills tillgängliga expansionspaket. Jag måste säga att jag är verkligt besviken. Det var inte alls lika roande som 'back in the days'. Det misstänker jag kan bero på ..;

a) Jag har mognat en del de senaste tre åren
b) Jag har skaffat mig ett liv
c) Jag har inget tålamod

Vilket är äkta...

Den kärleken man lär sig eller den man inte kan stå emot?

Skynda fynda

Med tanke på att det snart är dags för höstmodet att inta affärernas hyllor är det stor-realisation på vårmodet. Dessa söta skosisar fick följa med mig hem för bara 99 kr. Man blev lite köpsugen av att lyssna på bag in da box minsann.

Enkla och eleganta. Inte superbekväma måste jag väl erkänna, men vem bryr sig?

Handkuk

Hancock var väldigt bra. Ironiskt nog kom både jag och syster överens om att den fick 4 av 5 toasters. Det den faller på är att den såklart avslutas med ett klassiskt hollywoodending. Jag tycker personligen att filmen hade varit mycket bättre om alla hade dött.

typ.
 
ska på bio ikväll igen om jag orkar. Kung fu panda awaits me.
Jag blev mäkta besviken när jag fick höra att mina småsyskon redan hade gått och sett den. Utan mig!På tal om cigaretter och sådant...

Jeremy Fisher - Cigarette


I'll be your cigarette, light me up and get on with it, I'll be hard to forget, good or bad, I'm just your habit

Sådant som förgyller dagen

Lite kul att de spelar bag in da box inne på dinsko i sickla galleria. . .

En sommarbris

Jag sitter nere vid sundet. Kvällen har dött men jag lever. Jag önskar att jag kunde beskriva känslan, det totala lugnet som omringar den här kroppen. Den här magra kroppen. Inuti min skinnkostym råder snart samma lugn, men vi väntar fortfarande på nästa efterskalv. Vem vet, om inte ens jag. Kanske har även denna storm bleknat. Ännu en en brand som slocknat, ännu en kärlek dött ut. Jag saknar den där känslan. Den känslan som är du. Eller var. Kanske, kanske. . .

Konstig men cool

Känner mig ganska cool för tillfället. Lite lagom sådär. Bio nu. På återseende!

Man kan se att jag hör hemma härMed notpapper, låttexter och drömmar utspridda över hela golvet

blir mycket bilder nu. vänj er. vet inte om det är för att jag inte har något att säga eller inte orkar säga något, vet inte om det är utmattning, lugn eller ledsamhet. eller om det bara är ett stort 'fuck you världen'-moln inombords.

hancock ikväll. det kan jag berätta om. sen.

påsar

Jag använde en gammal mascara igår. Det skulle jag inte ha gjort.

Gurka nästa.

Here we go for the hundred time

Okej. Såhär. Jag är rädd. Tänk er en rökare. En rökare som vill bli en föredetta rökare. Tänk er att denna rökare går över till snus. För att det är lättare att göra sig av med en ovana om man ersätter den med en annan. Tids nog så lär sig den blivande före detta rökaren att gilla snuset. Om denne bara snusar tillräckligt länge. Ja för ser ni, snusar man tillräckligt länge är allt möjligt. Och då blir denne antagligen beroende av snusandet. (Men man kan ju få återfall. Säg mig att man kan få återfall!?) Kanske till och med ännu mer än av rökandet, för denne kanske har bekräftelsebehov och alldeles för dålig självkänsla.

Ja. Jag gillar metaforer mer än jesus himself.

För att när jag tänker så blir det fel


(För att du fortfarande finns fortfarande finns fortfarande där och stökar till)
fotograf

Peace dude


Om man däckar så får man fan skylla sig själv...

oh himmel

Det var ett helvete att ta sig upp imorse. Kanske, bara kanske för att jag hade legat uppe till omkring fem och diskuterat parlino tomtar med en bh i ansiktet. Idag är vädret sådär perfekt för att sätta sig på balkongen med en god bok och ett glas iskaffe, gå runt troslös och utan smink till skymning och bara skita i omvärlden totalt. Men nej. Jag ska på poolparty istället. Stackars mig.

first thing's first


Punkt ett på listan "köpa söta skolsaker" har nu påbörjats.
Små magnetiska fotoramar, perfekta att sätta upp i skåpet med en bild på älsklingen, eller varför inte dig själv? ca. 20 kr. styck. Ett litet set med hamburger meal formade sudd, 39 kr. Minikit innehållandes en minihäftapparat, små mini postitlappar, en minisax och en mini highlight penna, 98 kr.

Chocolate bodypaint fick också följa med hem. Någon som är leksugen?

3 saker att göra innan skolstart


  • Köpa söta skolsaker
  • Genomgå en styleupdate.
  • Återgå till normal dygnsrytm.


följ med mig på min fantastiska resa mot framtiden
Den börjar... Nu.

Vandrandes genom en stad i ljus

Jag önskar att jag hade någon att ringa. Någon som jag ville ringa. Men jag vill ingenting. Inte just nu. Jag vill hitta någon ny. Kanske någon som du. Och kanske skulle jag ringa dig. Om du fanns. Men du finns inte, för du har inte funnit dig själv. Men jag väntar. Jag tror att jag väntar. I tystnad.

hairplayandusedtobes


Alla behöver

A l l a   b e h ö v e r
Saker som du inte kan leva utan. Om du trodde att du klarade dig bra förut så vet du nu att du hade fel.


Jag börjar lite grundläggande med...
Elizabeth Arden 8 hour cream

Underbar lugnande, vårdande och mjukgörande salva. Fungerar till både torra läppar och att lindra exem eller utslag. Jag hade en vän som smorde in sin nyckel en gång när låset kärvade och då gled den in direkt, som handen i handsken. Rena rama mirakelsalvan! Fast det vet ni redan hoppas jag?
(om inte så ta reda på det)

Budgetalternativ

Alla dessa tre är mjukgörande och fungerar som all-round smörj. Minus på idominsalvan för att den känns så fet och tyvärr har blivit fjortisstämplad. Ett tips är att ta vaselin på ögonfransarna innan du slumrar in för natten. Ger näring till fransarna och så blir de sådär lite extra böjda när du vaknar. Vet egentligen inte om det fungerar på riktigt eller bara är bull**** och inbillning. Ungefär samma som balsam. Hår är ju faktiskt dött material. Jag menar, prova smörj in en sten regelbundet och se om den får extra mycket "lyster" eller "volym". Skulle det vara så att vaselinet inte hjälper ögonfransarna så kan du ju alltid använda det som glidmedel istället.

*kan stolt säga att jag äger minst ett exemplar av alla dessa produkter*

Dagens ord

Vimmelkantig
Inte ett särskilt konstigt eller obekant ord egentligen och kräver väl ingen vidare förklaring. Men jag vill kasta lite extra ljus på detta ord idag. Det är ett bra ord.
 

fucked up friends and friends who fuck. again.

Tänk vad lätt det var när man var liten. Man kunde gå fram till praktiskt taget vem som helst och slänga ur sig "vill du bli min kompis?". Sen så var det liksom bara bestämt. Varför ska det egentligen vara svårare än så?

Jag och syster vi ska pröva på ett socialt experiment.
Nästa gång vi råkar befinna oss på en busshållplats, kanske lite lågt batteri på iPoden och någon söt främling i närheten drar vi genast fram repliken
"Hej! Ska vi bli kompisar?"

Vad tror ni de svarar?
Nej. Här i blygSverige är vi nog lite för reserverade för att bemöta med ett glatt "javisst". Vi lever våra egna liv och väljer våra vänner noga. Så vi tänkte försöka reda ut lite olika begrepp. Vart går gränsen mellan en polare och en kompis, är det ens någon skillnad? Och vad definierar egentligen en vän?

Vän
Någon du känner dig nära till. Du kan och vill prata om allt och ingenting med personen. Vet att du kan ringa närhelst du behöver det, eller om du bara har lust. Ni träffas och umgås. Umgås sådär riktigt på riktigt alltså. Ni har delat många skratt på vägen, men också en del tårar. Har antagligen känt varandra under en längre tid.

Kompis
Någon du tycker mycket om att umgås med. Pratar om mer lättsamma saker. Har antagligen delat många skratt tillsammans men inte så många tårar. Du kan ringa personen bara för att du har lust utan att det skulle vara konstigt.

Polare
Någon du känner, men mer på det ytliga planet. Ni har antagligen festat tillsammans ett antal gånger. Om ni skulle träffas på till exempel bussen blir det dock mest kallprat.

Efter mycket diskuterande och funderande om vänner och olika personer beslutade jag och syster att det finns ytterligare tre sorts bekantskaper. Förutom folk som man bara är bekant med såklart (En bekant är förresten någon du hälsar på om du skulle stöta på personen, men du vet egentligen inte varför.) Hursomhelst. Vi uppfann "Ibland-kompisarna". De där som egentligen passar in på någon av beskrivningarna här ovan. Men bara ibland. Ni kanske bor långt ifrån varandra. Eller inte har något direkt gemensamt egentligen, men, tycker ändå om varandra. Mycket.

Så. Nu undrar ni som läser säkert varför jag skriver ner allt det här, som säkert redan är rätt uppenbart. Det ska jag tala om för er. Därför att det finns en del störda personer som inte vet det här. Som tror att man är bundisar om man har träffats tre gånger, eller påstår att de älskar en bara för att man har delat en taxi någon gång. Det sorts beteendet är endast skrämmande.
Sen så finns det ju såklart andra, som när de läser detta tänker att det är en självklarhet, men aldrig riktigt reflekterat över saken på egen hand. Gör det nu isåfall.
*konstpaus*


För det är riktigt viktigt att veta vilka som är ens sanna vänner.
Och det är riktigt viktigt att vårda den vänskapen.
Och det är riktigt vikigt att endast säga
Jag älskar dig

om man verkligen menar det.


Inte för att det är något fel på mina bröst

Måste ju bara påpeka det. Jag tycker om dom. Dom är ganska lagom. Kommer itne ivägen osv. Jag brukar få höra att de är fina och de tycker jag också. Men jag har ju inte käkat så mycket den här sommaren och min stackars små tuttar har fått sona för det. Så lite nojig blir man ju. Öhm...

så...

nu vet ni det.


molnen gråter

När man går ner i vikt så är det ju illa nog så att brösten blir mindre. Det första som blir mindre. Och när man går upp i vikt igen så kan man ju tycka att det borde vara så att brösten borde vara det första som blir större. Så är det ju såklart inte. Men jag borde ändå lägga på mig lite. Eller börja träna.

Got milk?

Jag har druckit minst en kopp kaffe om dagen varje dag i två veckor. Känns inte helt bra. . .

Galenskapens genialitet

Har ni funderat över det?
Här har ni lite crazy elektro á la crystal castles.
Helt genialiskt.

Click it biatch.

Dagens outfit bestod av bääT-shirt och mjukisar.
Jag älskar att bo i en förort.

Diamonds are a girls best friend. still.


Dagens ord...

Indolent
Adjektiv. Betyder slö, lat, håglös och "easy-going" som våra engelsktalande vänner hade uttryckt det.

Ikväll blir det kalas i polismundering!
a/k

Förälskelse

Ni vet det där stadiet innan. Det där osäkra. Det kan gälla ett förhållande, eller ett jobb man sökt men inte fått besked om man fått tjänsten eller inte, det kan gälla nästan vad som helst. Ni vet när man får det där pirret i kroppen. Fjärilarna. Och förhoppningarna läggs på hög. Men sen brukar det vända, på något sätt blir man orolig och nästan paranoid. Rädd att det inte ska bli som man hoppas. Men varför oroa sig egentligen? Saker blir nästan aldrig som man hoppas ändå. Även om man känner att intervjun gick bra eller om personen ifråga har sagt att han eller hon ska ringa så vankar man fram och tillbaka genom rummet, sliter i håret, undrar när, tänker att man själv kanske ska ringa upp istället för att vänta fast man inte borde, biter naglar och går går går fram och tillbaka tills hälarna nötts bort. Tankar som "han kommer inte ringa" "han tycker jag är..." "Jag skulle inte ha sagt så här"... Tankar som med andra ord lika gärna skulle tolkas som "Jag är inte bra nog som jag är" tränger sig på.

Försök att njuta av det där härliga pirret istället. För det är faktiskt den där tiden precis innan som är som mest spännande. Och om du inte var bra nog som du är så skulle personen inte sagt att han eller hon skulle ringa upp dig. Och om han eller hon säger det utan att mena det så kan han lika gärna gå och knulla en get istället. Ta det lugnt. Var lite svårfångad. Ta kontroll.

Fast det är klart, det är ju lätt för mig att säga, jag inte bara spelar svårfångad, jag är svårfångad.

Samtal med lillasyster

Det är givande det här med att vara barnvakt...

Ella, 7: Jag har bara två affischer på mitt rum...
Jag: Jaha, på vilka då?
Ella: En på min pappa och en på en brat.
Jag: ...

Hon menade ju såklart en sådan där barbibratZdocka. Men det fattade ju inte jag...

Som en fet schweizerost

Har ni sett månen inatt?

Vemodig sommar kärlek

Jag hatar myggbett. Jag älskar att åka moppe. Jag brukar åka utan jacka bara för att känna att jag lever. Kyla<3

Like eating right out of your stunned facesIt's gonna be alright, gonna be alright, gonna be alright, gonna be alright, but not right now.

Jag kan om jag vill.

Laga mat alltså...
Det är bara det att jag inte vill så ofta. Jag är faktiskt ganska duktig på att laga mat egentligen. När jag var liten brukade jag alltid hjälpa min pappa i köket. Jag kommer inte ihåg själv, men jag har fått historien berättad för mig många gånger.

när jag var ca. två år gammal så fick jag för mig att jag skulle överraska mina föräldrar med en kaka på morgonen. De bodde fortfarande tillsammans på den tiden, men det var så länge sedan så det kommer jag knappt ihåg heller längre. Som barn är man ju oftast uppe med tuppen, och mamma hade varit dum nog att ta bort den ena spjälen i min bebissäng. Frihet var ledordet i hennes uppfostring. Så jag krälade ut till köket försiktigt och tyst som en mus. Eftersom jag var så liten fick jag dra ut alla lådor med kökstillbehör olika långt så att de bildade en trappa för att komma upp på diskbänken. Jag måste fan varit en rätt intelligent bebis...
Mamma och pappa vaknade av ett fasligt oväsen. De skyndade ut i köket där oljudet tycks kommit ifrån för att se vad som pågår. Då ser de mig på sittandes bredvid spisen, täckt i mjöl, socker och andra nödvändiga ingredientser, skitlycklig och jättestolt.

Nu för tiden undviker jag helst att laga mat. Särskilt om jag träffar på en pojk som jag tycker om lite sådär extra mycket, då underdriver jag till och med nästan lite med min förmåga att dona i köket. För man vet ju faktiskt aldrig hur länge det kan tänkas hålla. Och det är bara drygt två år kvar tills man kan flytta hemifrån. Och om man då bestämmer sig för att bli sambos vill inte jag behöva stå för matlagningen.
Dessutom tycker jag det är lite mer än bara lite sexigt med killar som kan laga mat.

Jag kommer oftast inte på att jag kanske borde koka ihop något förrän jag redan är så hungrig att jag inte har något tålamod till det. Och jag har normalt sett redan ganska dåligt med tålamod. Däremot tycker jag det kan vara kul ibland att laga till något, om man känner sig inspirerad. Mat ska lagas och ätas med passion. Är maten inte god eller lagad med omtanke så äter jag hellre inte alls. Varmkorv kan slänga sig i väggen. Endast dugligt om man redan är så hungrig att vad som helst skulle smaka som en del av himmelriket.

På tal om varmkorv så åt jag faktiskt en igår. Jag var i staden när jag började känna mig svimfärdig och kom på att det enda jag ätit under dagens redan ivägsprungna 17 timmar varit en banan, en macka och en chokladkaka. Bredvid korvståndet satt en uteliggare, så han fick en också. Jag har alltid drömt om att göra så...
Jag kan inte bara laga mat om jag vill, jag kan vara snäll också.
... om jag verkligen anstränger mig dvs.

shortnovelmin fader i trappan upp till kafét vid hundertwasserhaus

såhär kan det se ut när jag har tråkigt på rummet

stephensdome

hoy. fucked up friends. friends who fuck. sir.


Tjejen i mitten av bilden, hon med kameran och den fina minen är min vän. Hon är nästan lika cool och bra på att posa som jag. Idag har vi plus Rebeckus varit i staden. Vi såg på Sex and the city, the movie. Förlåt Emma, men jag måste nog säga emot dig. Sex and the city är bra. Dock bäst som serie. Filmen blev tyvärr lite lagom cheesy, precis som alla romantiska komedier. Men vem säger nej till två timmar fyllda med couture, sex och storstadsliv?

Fingers crossed

Torsdag. Vi packade upp. Åt och drack. Såg oss om i staden. Promenerade tillbaka. Sov.

Fredag. Vi åt frukost. Vi shoppade. Vi fikade. Vi letade efter en skoaffär. Vi åt och drack. Vi blev besvikna för skoaffären sög. Vi gick hem till hotellet och fräschade upp oss. Vi kikade på hundertwasserhaus. Vi fikade. Vi begav oss till pratern. Vi åt och drack. Vi åkte riesenrad. Vi tog oss hem. Vi sov.

Lördag. Vi hälsade på Omas ungdomskamrat och hennes man. Jag svettades sönder. Jag förstod ingenting när de pratade gamla minnen på tyska. Vi åt glass. Vi promenerade runt i området där de hade växt upp. Vi missade bussen. Vi åt och drack. Vi begav oss hemåt. Vi sov.

Söndag. Vi träffade släktingar som jag inte ens visste att jag hade. Vi var på heurigen. Vi begav oss hemåt. Vi packade. Vi sov.

kort sagt
vi kom, vi såg, vi segrade.
lägger upp bilder ikväll eller imorn.
bah. ännu ett löfte...


Jag hatar löften.

BLÄ.

jag hatar att svika och bli besviken. (inte för att nån bryr sig, men...)
Jag hade ju lovat att berätta om min österrike resa.
Jag skrev ett långt inlägg om min österrike resa.

sen funkade det itne att publicera. Skriver väl om ikväll. Då kanske jag orkar langa upp bilder också.
Nu ska jag på SATC the movie med Aline och Bexus.
pöws

diamonds are a girls best friend

diamonds are a girls best friend


Borta bra men hemma bäst

Det bästa med att komma hem är att få gå på sin egen toalett. Att få packa upp sina nya saker och pussla in dem i vardagen, var sak har sin plats brukar jag tänka, jag har nog lite tant i mig. Det bästa är att få äta hemlagad mat igen. Eller. Nej. Det bästa. Det som betyder hemma på riktigt. Att sitta i vår stora bruna lovechair med vår stora bruna filt framför gamla repriser på teve och titta bara för att. Bara för att det inte visas något bättre den här tiden på dygnet, och bara för att det är sånt man gör när man är hemma.

Nu är jag trött på att den här bloggen är så emo så jag funderar på att lägga till lite nya kategorier, typ kläder, skönhet osv. Oh herregud, vad har jag blivit? somebody just shoot me right away.

jaja. vi fårse.

borta bra, hemma... också bra.

Jag behövde verkligen den här semestern. Bort från nacka, få lite perspektiv på saker. Ibland är man så fokuserad på att vara någon i alla andras ögon att man glömmer bort att vara sig själv. Jag har inte ens längtat hem. Jag har älskat på avstånd, men inte saknat. Ioförsej var jag bara borta fem dagar. Men det var fem riktigt behövda dagar.


Sahara hotnights - visit to vienna

Tjenahejsan

Tänkte bara kika in och säga att jag lever och att allt är bra har nere. Är sjukt trött dock. Kommer hem i övermorgon. Då berättar jag mer. Peace!

Hello goodbye

Det blev ett kort hembesök i kära sthlm. Nu drar jag iväg till wien. Österrikes hjärta. Tillbaka på tisdag. Vi får se om jag orkar blogga därnere, men det är klart att lite ska man väl hinna med. Byebye lovers. Mjau.

RenoverarrarevoneR

Ut med det gamla. In med det nya.
Ni vet. sånt som alla behöver gör ibland.
Rensa garderoben.

Bort med alla falska människor. Bort med gamla skuldkänslor. Bort med gamla konflikter. Bort med allt dumt.
Det finns en människa här bakom.
varfär vägrar du se det?

sick of the same old thing

Your close relationships with others can undergo some abrupt changes at this time. The driving force behind these changes is your impatient, demanding need to achieve greater sincerity, honesty, and understanding between you and others.

people always leave
especially I
especially me

f-useless
f-bitter?
f-urious!


Indecision

Att springa ifrån dig är som att springa ifrån sig själv. Att stanna är att gå på nålar. Att inte glömma men förlåta. Hur?

Jag tänker stulna tankar

Att det kan rymmas så många sanningar i en låt. Att en kombination av toner kan få ditt hjärta att stanna. Att orden som uttalas får dig att känna dig så liten.

Just nu spelas finner ingen av impulsiv livsstil på repeat.


Vad har jag att se fram emot egentligen?

Stå på toppen av världen. Men vem vill stå där ensam? Han väntar på mig. Vet jag vem han är?

Felplacerad

Vi skulle bowla, men jag ville inte vara med. Jag går här i regnet istället. Ska köpa mat.

Hem

Det är inte så att det inte är kul på öland. Det är nog nästan lite för kul. Och jag tror att kul inte är vad jag behöver just nu. Jag behöver tid att tänka. Behöver komma hem.

Dagens ord

Busfrö
Bara för att det är så satans gulligt. Borde användas oftare.

Alcowhore

Lovers who unCover

Cb:s gamla hole

Fast det finns ju förstås saker som gör mig nöjd. Som riktigt bra musik och riktigt goda vänner. Jag måste tillbaka till allt det där riktiga. Till verkligheten och till nacka. Jag måste stanna min tillvaro. För jag är på väg åt fel håll.

But I can't settle for less

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag är trött på att bli besviken och att ingenting någonsin lever upp till mina förväntningar. Jag vet inte. Kanske är det bara mig och mina förväntningar det är fel på. . .

Hmm. . .

Jag tyckte jag fick en bra idé igår, men jag tror inte riktigt att man bara kan bestämma en sån sak. Vet inte riktigt om det kommer funka lika bra i praktiken som i teorin. Annars var det väl en bra idé, eller hur?

Från och med ikväll är jag officiellt bisexuell

Jag rimmade igen. Men det betyder inte att jag inte är seriös. Man ska ju vara öppen. Och jag är så trött på killar. Och det finns så mycket fler snygga tjejer än vad det finns killar. Jag har mer gemensamt med tjejer än vad jag har med killar (det säger väl sig självt). Dessutom är det praktiskt taget omöjligt för mig att bli kär, så om jag ökar urvalet så blir det ju bara hälften så svårt! Det är bara det där med sex biten som jag behöver få kläm på isånnafall. . .

Jag gillar inte min nya livsstil

Jag vet inte riktigt. . . Som vanligt. Jag tror nog jag är den mest förvirrade människan någonsin. Det känns som om det enda jag skriver i den har bloggen är hur lite jag vet. Jag vet iallafall vem jag själv är. Det är det inte många som gör i min ålder. Men nu är det bara. Jag vet inte. Jaja. Godnatt. Och glöm inte http://missdecibel.blogspot.com

Kärlek var bara löftet vi fick i utbyte

Tomma löften. Tomma ord. En tom blick. Du säger mig ingenting. Jag säger att jag inte bryr mig. . . Men. Om man bara har sig själv så vet jag inte. Ja, jag är besviken. Och sviken. Det gör fortfarande ont. Det tysta löftet. Det som vi bröt.

Trafikljus

Hörni allesammans!
Jag smiter iväg till Öland ett par dagar.
Kommer att blogga från mobilen. såklart?
Har skapat ett place så jag ska kunna publicera bilder från våra äventyr, stora som små
Här hittar ni den!

Tills vidare får ni ha det underbart. Och glöm inte att kika in här ändå.
löööv


Jag vet bara inte...


äsch. jag orkar inte bry mig. som vanligt...

anagram

Ja. Jag byter medvetet ordning på ord och säger fel på flaskpump och cykelkork. För, afasi är coolt liksom.

Reedsro

Jag gillar inte att regna när det har cyklat. Det bromsar så mycket då när man gnisslar, så då vågar jag inte gnissla, pinsamt. Så jag slår mig istället.

Converse versus converse

        
                                        Hannas sko, blå + min sko, röd = sant
                 Taget i vintras i sthlms tunnelbana, 20 januari för att vara exakt

 Förresten, är sthlm enda staden i Sverige som har tunnelbana eller har gbg också?

Dagens ord

Monokel
ja, vad ska man säga, det är en sådan där glasögongrej som alla gamla stofiler har...

RSS 2.0