:[:(:∞:):]:

Cirklar är röda, Trianglar är orange.
Rektanglar är blå. Du är purpur.

Spröd bevingad purpur i ett landskap av oändligt kalla händer.
Du sa att Jag var röd. (Du hade fel).

Fenomen.

Jag vet inte hur det ser ut på andra bussar runt om i landet, men har i stockholm så finns det en liten trappa nedåt vid varje dörr. Längst ned vid varje trappa finns en slags sensor bestående av vad jag tror är en laserstråle och en mottagare på andra sidan. När den här strålen bryts, det vill säga när någon kliver ned på trappsteget, så skickas signaler att dörren ska öppnas. Detta kan endast ske när bussen är stillastående såklart!
Ganska praktiskt om man tänker efter, energisparande för att vara precis. De dörrar som inte behöver öppnas drar inte rörelseenergi i onödan och kall luft släpps inte in i onödan = mindre förbrukning av värmeenergi. 
Ändå är det alltid någon jävel som står och skriker på busschauffören "öppna dörren förfan", och oavsett hur unisont resten av passagerarna ropar i kör att personen ifråga ska "gå ner ett trappsteg" så slutar det med att bussen hinner åka vidare och personen inte kommer av förrän vid nästa hållplats muttrandes diverse könsord.

Jag vet inte om detta beror på att folk är korkade, att jag är överdrivet observant eller att dessa insatta lasersensorer och deras funktion är ett faktum som liksom passerat en stor del av allmänhetens kännedom.

Vi vill väl skona alla stackars busschaufförer från den ignoranta, odrägliga och otacksamma befolknings obefogade påhopp? Och vi vill ju inte heller att britta, 72, ska skrika sönder stämbanden i vrede. Och vi vill ju inte att jag ska bli på dåligt humör varje morgon då jag slås av hur korkade människor kan vara.
Så snälla, sprid informationen, för en ökad samhällstrevnad.
Yay.

VomeraMan kan inte trampa vatten hur länge som helst, för tillslut så drunknar man. Då är det bättre att ta sig upp på land, även fast det blåser och man är blöt och det är fruktansvärt kallt...


New Moon på Rigoletto ikväll!

.

HUMOr


... Jag kommer också att skratta åt det här!


Skitmorgon.

Kunde inte somna igår. Kom ur sängen 10 i 8. (Börjar 8.30). Hade ingen aptit så jag har inte fått i mig någon frukost. Hittar inte min nyckelring med usb-minne på. Måste ha usb så att jag kan ta med den förbannade uppsatsen som höll mig vaken igår. Letar. Missar bussen. Älskar att weina..!

Dance through fire

Efter att jag raderat dig sparade jag en liten rosa lapp med ditt nummer nedtecknat på. Därför att jag är svag. Den har jag eldat upp nu. Jag har inte längre någon möjlighet att kontakta dig. Jag har inga intentioner att kontakta dig. Jag kan inte ge mitt hjärta till någon som inte kan ta emot det. Jag är redan alldeles för trasig. Jag kan inte heller ha någon kontakt med dig för bit för bit så blir pusselhjärtat ditt, även om det är mej helt ofrivilligt oavsett hur lite jag vill och hur mycket jag önskar att jag kunde se dig på något annat sätt än genom mina rosaskimrande små patetiska glasögon.


You've got the devil in your eyes, I think you're satan in disguise

"You have succesfully removed xxx as a friend". Åh ironin! Att det är så lätt att radera en människa från sitt liv. Och facebook meddelar dessutom att borttagandet av cancersvulsten har gått framgångsrikt. Framgångsrikt! Hörde ni det? Är det någonsin framgångsrikt att förlora en vän...?

Hassepasse<3


Jag hade glömt hur bra hasse var!


TEMA\\VECKA

Måndag; Uppstart temavecka
Tisdag; Genrep & Souluppspel
Onsdag; Chill & uppspel övriga grupper
Torsdag; Scenrigg, ev. soundcheck + Genrep inför Superfun Fest
Fredag; Gig - Superfun fest... Slutligen, konsert
- Placebo  på annexet!                                                                              Saknar...

Ischlo Pischlo!

slappa rapp med knivblads tunga.


Hem?

När båda håller på såhär så vet jag inte om jag orkar ändra på min boendesituation överhuvudtaget för det enda jag kan tänka på är att om tio månader så har jag full rätt att dra.

Mmm..!

Imorgon är det tydligen kladdkakans dag. Och jag som trodde att alla dagar var kladdkakans dag! heh...
Finns iallafall sjukt roliga recept på recept.nu!


Sl ää PP


världens bästa dikt!


Luftslott

Kärlek är en självuppfyllande profetia.

smlaslnvkcmvsa

kdvlllllllllllllllllllllllllllxgbKADAVER

RSS 2.0