Imorn drar jag.

Vet inte vart. Vet inte med vem. Vet inte hur länge.
Det blir ett äventyr.

Sway

Någonstans därinnanför bröstkorgen, gör det ont. Ihålig. Mina armar orkar inte själva. Jag behöver det här ... Kan inte bara packa min väska för att än en gång sluta på vardagsrumsgolvet. Ta mig härifrån, om så bara för ett litet tag. Lite närmre drömmen. Lev rockn'roll baby.

Eller lev inte alls.

Return to sender

Hej. Är påväg genom en regnvåt stad och tycker synd om mig själv. Är neddränkt i kaffe, svett och tårar. Jag önskar att du var här, om jag får, om jag kan, om det ens är möjligt.. Jag önskar att du är den jag vill att du ska vara och jag önskar att du också önskar. Stan är full av glada gayfolk, och den där autististiske killen står och spelar på torget. . Vad gör du?

Dagens ord!

Det var länge sedan vi körde ett dagens ord!
Dagens ord: pointillism

Var nu duktiga pojkar och flickor och surfa in på wikipedia!

Älskade älskling

Kan du inte se att du är vacker?
älskar dig.

Jahaja...

Inatt drömde jag att jag var med i paradise hotel...
(hemska tanke)

skumbjörn

Vaknar upp till sms-meddelandet "Robert Pattinson är bisexuell".
 
Rycker på axlarna och tänker att vemfan är inte det? Han var med i min dröm i natt förresten. Han hade huvudrollen i en nyinspelning av filmen 'babe'. Ja, förutom grisen såklart. Jag jobbade med att förse alla på inspelningsplatsen med gott kaffe. Sedan en dag så dök inte en av statisterna upp, och jag fick hoppa in. Min roll gick ut på att skrika och vara ledsen, (sådant som jag är bra på med andra ord), för babe hade blivit bortrövad. Då tyckte Robert att jag var så duktig att vi blev kompisar.

Drömde om Blip också. Alla människor var tvungna att flytta in i en stor lagerbyggnad för världen höll på att svämma över. Fast lagerbyggnaden hemsöktes av aliens som snodde hans njure. typ.

Och så drömde jag att Svämpis hotmailaddress var sexyboy.svampbob@hotmail.com.

Svä,m? pbob

Åh. Jag krymper. Jag smälter. Jag vill. inte.. Jag orkar inte.
Mitt bekräftelsebehov är inte tillfredställt.

... blä.


Pinsam

Oh my gosh... Somebody just hit me? I'm a rambling woman. Look at all these things that I've done.

Att leva på luft.

Slås av substanslösheten. Det stora feta ingentinget. Rätt i ansiktet. Oftast så är det ingenting som är problemet.

Jag har ett liv.

Nej. Jag sitter inte alls inloggad på * och väntar på att du ska säga någonting. Funderar över vare sig du är *. Googlar på ditt *. Absolut inte. Jag lyssnar på slipknot och är arg. Sedan spelar jag piano och är ledsen. Sedan dricker jag kaffe och är glad!

En livstid som ledde mig till en epilog efter en saga om ett år.

Bläddrade igenom en mapp med massa gamla bilder som inte orkats sorteras. Det hela blev uppdelat i fyra mappar. "Ego" bilder på, gissa vem? "familj" bilder på... än en gång, gissa? "objekt" (innehållandes oroväckande många bilder på ätbara saker) och slutligen "folk och händelser".


Man undrar ju liksom lite sådära... ja, varför jag tog den här bilden helt enkelt?
Tyckte jag verkligen att hamburgaren var såå fin?

Det tog mig över en timme att sortera allt (och än är jag inte klar, underkategorier, nästa!).
Mappen "ego" innehåller 179 filer, "Familj" 49 filer, "objekt" 368 filer och "folk och händelser" 942 objekt.
Då är frågan; vad säger det här om mig?

A. Jag tar alldeles för många bilder.
B. Jag är en hemsk och egoistisk människa som har fler bilder på mig själv och mat än på min familj.
C. Jag är pedantisk och analyserar alldeles för mycket. .


maah.

Seriöst. Det är inte okej. Det gör ont i mig...
 Man får helt enkelt inte vara så vacker.

How to bake a PIE.

Mjöl, smör, ägg, socker, massa frukt och/eller bär. och. ja...
lite mer socker.


weebl and bob - PIE.

Snart kommer regnet som en våg, och sköljer bort, allt som inte är .---.

Jag andas. Musik. Flätar in toner i mitt hår, flätar våra händer. Det är såhär det borde vara. Och den där första skoldagen, då sa de att de lever för musiken. Men jag var tyst. Jag lever tack vare musiken. Utan den, ingenting. Tystnad.  

Tack.

Unusually usual.

Igår så . Jag. (Dåligt minne.') Ehum.
Vaknade, läste lite på balkongen. Har gett mig in i en ny vampyrserie, true blood, som även finns som teveserie. Fick låna boken av Emma. Hoppade in på jobbet två timmar. Träffade upp Em, joggade, drabbades av paranoida panikattacker, mammas balkongdörr hade nämligen glömts öppen medan jag stod i duschen och Em gjorde sitt bästa på vår spikmatta (= inte så bra. haha). Så Emmama satt och skrattade åt mig medan jag halvt ihjälskrämd sprang igenom lägenheten med kniv i hand.

Gick upp tidigt idag. Helt i onödan. Skulle nämligen inte jobba som jag trodde. Så efter lite föstershoppande så var det lunch med fader och den familjen. Har även källsorterat, dammsugit och just nu är jag skurandes. Sedan blir det den där pajen jag inte tycker om. Smart grej det där, att baka saker man inte gillar. Då slipper man gå upp i vikt ...

Corinne Bailey Rae – Pier 29 Cue - Mysmusik!

After Me Comes The Flood.


Apres Moí - Regina Spektor

Regina Spektor ä'r en fantastiskt duktig pianist. Och ryska är ett fantastiskt vackert språk. Och Regina Spektor är en fantastisk låtskrivare. Och musiker. Och vacker i allmänhet.

Intetdug.

Våt asfalt. Doftar. Små skor. Fryser. Och det är verkligen mörkt ute. Jag börjar tröttna på att försöka le bländande ikapp med solen. En vinter känns välkommen. Om bara så för en liten stund. Frisk fuktig luft. Kall. Torr. Du är så jävla kall.

...-nIdecisiven_Perrespladkd---.Det som är så fint med expressionism är att man kan måla hur jävla fult somhelst, och det är alltid någon som kommer att betrakta ens kretioner som konst.


Jag drabbas av en oerhört äcklig och obehaglig deja vû känsla när jag ser på den här bilden. Vartifrån känner jag igen den? (Jag menar, förutom att det var jag som målade den, för typ fem minuter sen. haha)

Hultsfred teve

 
00:30. Moi. Paraplydansen. Chillz.

Take only what you need from me.

Maybe I changed my mind. make up. make it up. make it up. Cover. cover. cover.
Skiiiiiit.

Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.

Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.Carrots make you see much better in the dark, don't talk to girls, they'll break your heart.

:::::BEAUTYBEAUTYBEAUTYBEAUTY:-:BREAKMEBREAKMEBREAKME::::

"This is a long call, kill the director"


Oseriöööööööööösnn ös ös ös

Igår gjorde jag och Aline stan osäker.
Känns jobbigt att behöva bli jordad igen. Arbeiiite idag.

Här har vi mig i full festivalmundering. Ciao.

HEMMA

Okej, jag gav upp det där med att försöka ladda mobilen efter andra dagen, så det blev inga fler uppdateringar.

Kort summering av hultsfredveckan:

NU KÖR VI. (fan vad vi körde). andersson, det är ingen jävla tävling. Familjen!? Lekledaren!! Svampbob och bumbibjörnarna! Klart grabben ska ha en korv! Dropkick Murphys, The Gossip, Franz Ferdinand, Kings of Leon, Cult of Luna, Erik Hassle (som förövrigt gått på min skola, respekt), Regina Spoektor, White Lies, The Killers, Ludacris, Takida, Lars Winnerbäck, Mando Diao, The Sounds, Promoe, SMK (Jag har ramlat i SMK moshen, respekt), Thåström! Med flera, med flera, med flera. Och LERA.


Jag tog världens längsta dusch igår. Det kan ha varit det bästa jag någonsin gjort. (särskilt ansiktsmasken, oh the glory!). Näst efter Kings of Leon alltså. Jag har sett Kings of Leon live. Oh, the glory!...


nu kör vi.


9/7, hultsfred

Vi sitter just nu i tältet och gömmer oss från regnet. Igår var fantastiskt. Jag grät som ett litet barn. Franz var överraskande bra, bra mix utav både gamla och nya låtar och avslutade med en sjukt tung instrumental elektrobit. Kings var fantastiska. Jag saknar ord. (Kan även bero på alkoholen). Ikväll : the killers!

8/7, hultsfred

Det var inte kul att vakna imorse. Tiden har gått väldigt långsamt. Nu börjar snart konserterna äntligen, och därmed själva festivalen! Dropkick murphys först på tur, sen franz ferdinand och kings of leon!!!! Utropstecken!!

Hultsfred 2009

7/7: vi bor på camp blue. Vårt camp camp heter camp hund/camp bodja (mitt förslag)/camp margaretas te-grotta(jennys förslag). Första fyllegråten kom ganska nyligen, borta vid langos ståndet (langos är det bästa som finns!?) .Det kändes bättre när jag såg "anonyms" kommentar till "mental feber", så tack. Ps. Jag hatar anonyma kommentarer! Imorgon börjar konserterna, och g kommer! Taggat :)

Sayonara Sthlm

Idag packas det. För fullt! Imorn så drar vi.
Hultsfred baby!

Because sunday is laundry day.

Är på promenad med min låtsaskompis till affären för att handla ägg och mjölk. Tvättar själv för första gången, kläder alltså. Funderar på att plocka bär och koka saft, eventuellt baka en paj. Fast det känns onödigt. Jag tycker inte ens om paj. Ikväll kommer holländaren för att hälsa på S. Han är liksom från holland?

---

Politikprat, saknad, längtan och förväntan. '
gash.

(Just nu sitter de där andra två och sjunger singstar, sångrösten fem över fem på morgonen är väl halvdan, men vem kan klandra dem? E vann över mig på Smells like teen spirit så jag kan lika gärna förtidspensionera mig redan nu. Fyfan)

'ÅNGEST?!

MÅSTE. TAPPA. FEM. KILO. (!?)

Life is smiling

Helt galet. För en . Vackert

RSS 2.0