Jväligt arg.

Så jävla stilla. Jag har drabbats av vinterfeber. Kylan som intar är egentligen avtagandet av värmen. Värmeenergi, partiklar som cirkulerar. Jag kapitulerar. Kyla, de står still. Det är därför de ropar "Frys!". Men hur skulle du någonsin dragit den slutsatsen? Så allt slutar med en biljakt och du har metall i munnen. Jag medger min slagenhet. För har man väl erkänt att man ligger ner, Då kan man resa sig upp.


Tuesday Haze

Mattelektioner ägnas bäst åt ank-skissning. Sedan håltimme. Äta fett och socker. Kanske att folk sjunger lite. Och är fina. Kanske att dom har bakat. Tack. Och sedan rappar vi lite för varandra. Om sex droger Rockn'rooll. Uppföljd av en pro et contra debatt som endast kan ses som absurd då ingenting egentligen på vettiga grunder kan eller bör debatteras. Saker är relativa. Subjektiva. Och där vill jag sätta en stor fet punkt. Jag blir lite arg. Det är min skoldag.

Födelsedag.

Det fina med måndagar är att man får en chans att börja om. Det jobbiga med måndagar är att man måste börja om. Gatlyktor kastar sitt ljus genom trädstammar. Projicerar skuggor över doften av nyklippt gräs. Du älskar mörkret, tystnaden, ensamheten. Ingen som hör det som inte kan höras. Inga krav. Du hatar den.

Plastblommor vissnar aldrig

Hej hej, hemskt mycket hej!
Igår hölls det födelsedagsfirande hemma hos mig (fast jag egentligen inte fyller år förrän på tisdag, jag fuskar lite...) Ikväll vankas det födelsedagsmiddag hemma hos Jenny som nämligen fyllde år i torsdags och sedan blir det förmodligen att dra vidare hem till E. Imorgon ska vi nolla ettorna. eller. än sålänge nollorna, dvs.

Ikväll tänkte jag iallafall undersöka om plastic verkligen är så himla fantastic. Lösögonfransarna och lösnaglarna har åkt på och jag kör på en översockrig dock-look.

Superfake tjej alltså.


äcklad.

äcklad av idag. idag har varit ett misslyckande. att det alltid är antingen eller. ((Jag är hungrig!!)). aldrig salig.

FöR mig

Sommaren är, kaffe och cigaretter. Hösten, grönt te och lyckotabletter.

ASSHOLE

Jag är arg. På alla idioter. (Det finns så många av dom?).
Och, jag har alltid sett mig själv som lite av en eremit, låt oss säga pilgrim. Men mor min är aldrig hemma längre och ensamheten är så påtaglig att man skulle kunna skära igenom luften här.

Social Flu'


3..,2.., (1)!

I wish I had something to write. I wish I had something to write, Write. Right. Wrong. Song. Association. Infiltration. Application. Form. Frog. Snowpuke. Eat. Die. Haha. Gulp. Hagga. Flagga. Magga. Yoghurt. Skor. äta. Sova. Nej. Ja. Kanske. Har du? en blyertspenna? vill du äta den med mej? Om du har ett äpple vill du dela det med mej, eller tar du hela själv? Improvisera. Improvisera mera. Jag älskar den tredje vägens fantasi. Eller vad det nu heter. Fara och Flyga. Flugor är dryga. Sluta prata, jag gör min flowövning.

Nu är det din tur. Ta papper och penna. Sätt timern på 5-10 minuter. Sätt pappret mot pennan. Skriv!


Klipp. Dripp. Dropp. ... klipp


I'm so sick.
I will break into your thoughts.With what's written on my heart.I will break, break.I'm so sick,Infected with where I live.Let me live without this.Empty bliss,.Selfishness.I'm so sick.I'm so sick.If you want more of this.We can push out, sell out, die out.So you'll shut up.And stay sleeping.With my screaming in your itching ears.I'm so sick,
Infected with where I live.Let me live without this.Empty bliss, Selfishness.I'm so sick,I'm so sick.Hear it, I'm screaming it.You're heeding to it now.Hear it! I'm screaming it!.You tremble at this sound.You sink into my clothes
And this invasion.Makes me feel.Worthless, hopeless, sick.I'm so sick,.Infected with where I live.Let me live without this.Empty bliss,.Selfishness.I'm so sick
I'm so sick.


vOkal

Jg kn nt stra dtt skpp nsm llr t dg. Nr sk d s!?
jghtrdg(blnd)


Kill TV.

She's tired of drinking milk and being school tardy..
Kings of Leon - Milk


Abyss, (don't let me)


RoOoligt

"Om tanken på något fullkomligt som inte existerar existerar så existerar ju det ofullkomliga, men jag vill snarare hävda att eftersom tanken på det fullkomliga bara är en idé så är tanken på den ouppnådda fullkomligheten, alltså ofullkomlighet, även det endast en idé."

vi hade filosofilektion idag. Det var kul.

Känsla,


Bon Iver - Skinny Love

Isolation.

Death Cab for Cutie – Brothers on a Hotel Bed

Svart lilja. Saknad. Minnen. Ovilja.


Chasing Cars Folding Stars


(-very"uytinger  syo, Eth(*Evhingayy ou do"*))
AnagramAngranamAmangarm


Mutemath.

Ni vet det där grymma bandet som gjorde den där låten i Twilight, som ni tyckte var skitbra? Den där låten som ni lovade er själva att kolla upp när ni kom hem från biografen men antagligen glömde bort?
Nu har Mutemath äntligen släppt sitt nya album, armistice. För er som har spotify;
Mutemath – Armistice

Ni andra får väl njuta av av den där låten... (ni vet.!) sålänge.


The end of an era.

Det var de där coola kidsen som började spela gitarr innan de kunde gå. Som hängde i replokalen sedan de var tretton bast. Som lät som en produkt redan vid 14. De som redan då visste att de skulle gå på den där skolan, som jag aldrig ens vågade drömma om att jag skulle lyckas komma in på (okej, åtminstone 2 av dem). De som alla sa att, "dom där, dom kommer lyckas". Och det kommer de fortfarande, såklart, visst. Bara inte tillsammans. Jag vet inte varför jag känner mig så berörd av just detta, men, det är bara ännu en påminnelse om att livet konstant förändras, och att ingenting går som vi faktiskt riktigt tänkt oss. Och det skrämmer mig.


Damer och herrar. 12stitches has left the building.
http://www.myspace.com/12stitchesswe                                                                                                                     (Bild tagen från myspace.)


Drip, Drop, Brick.


DeadBeat. Rösten åt helvete. Måste ju leverera. Vaknade kl. 17 med feber igen.
18.30 på scen. Jodå, det var skönt att komma hem igen. 
                                                       ... (=I diodljuset;)


Dagens.

Igår åt jag åtta glassar. Det kändes bra. Och vet ni vad? Jag är ung och dum, ångra mig kan jag göra senare!

Det är seriöst jättetråkigt att vara sjuk...

 Jag älskar sexscenerna i True Blood. Trrrraalala. Iochmed att jag har läst boken var jag väldigt besviken på första avsnittet. Men det blir bättre. Och sexscenerna också. Haha. Mjukporr? (hård?)För er som missade avsnitt nr 2.:
 http://svtplay.se/t/114339/true_blood 
Nr 3 går nästa onsdag kl 22.00 på ettan.


AngryDuck.


Angående min motvilja mot darwinismen.

Många ser Darwins teorier som ett rättfärdigande för mänsklig girighet och andra dumma beteenden. Jag anser att med den insikten om vår smutsiga natur är det vårt ansvar att försöka vara bättre.

((för att hålla mig brutalt kort.))

Sex.I’ll make you sing of pleasure and pain, such a lovely refrain. Our tangled up bodies, in a symphony of naughty. Show no restraints, just fuck me in vain.


RSS 2.0