Si8ns. Modern Kultur?

Igår hände en väldigt rolig grej. TV1000 krånglade när vi (ett glatt gäng på ca10pers) tittade på film. Istället för den tillhörande texten till 'Batman Begins' som vi tittade på så visades texten till 'What happens in vegas'. Det fick mig att tänka på den europeiske tänkaren och surrealisten René Magritte, och framförallt bilden "Detta är inte en pipa" ett av hans mest kända verk av de som strävar efter att bryta ned identiteten och och ifrågasätta våra gemensamma referenspunkter. Sedan tänkte jag att det verkligen är sjukt nördigt att jag drar paralleller mellan buggar i tevenätet och René Magritte.

Så vi drack upp vår skit och gick ut och åkte pulka istället.


mjau

Tunnan & Moroten – Hata Alla Män
Amandas och Adeles humor efter några jello-shots...

GOD JUL

Alkoholism är en sjukdom som smittar. Du har förstört min mor och min barndom. Du sa till henne att du ville be om min förlåtelse, men du var väl för feg för det också. Kanske för det bästa. En ursäkt vore ändå bara skrattretande, så snälla låt bli.

Plan vs. Marknad

Varför jag är för en offentlig sektor : "... Även om marknadens fördelar mestadels går att härleda till det slit som generationer av män och kvinnor lagt ner i strävan efter den egna bilden av lyckan, så har vi i varje period av dramatiska ekonomiska omvälvningar och övergångar varit tvungna att förlita oss på statliga ingripanden för att ge alla människor lika möjligheter, främja konkurrensen och förbättra marknadens mekanismer." - Barack Obama

Cogito ergo sum, esse est percipia.

a new somewhere
is only
another nowhere

Information.

Paper Route – Wish
=PURE AWESOMENESS


sångbbjk

Sing/Song uppspel 3e dec

DICKHEAD

nämen snälla bara skjut mig?

RSS 2.0