Ont

Jag vill inte spela spel. Jag är trött på att spela spel. Du ska tycka om mig ändå.

Jag drömde att min pojkvän dumpade mig. Men han sa inget till mig. Han sa bara till alla andra att han var singel igen. Så när mina kompisar konstaterade för mig att jag och S hade gjort slut så blev jag extremt förvirrad. Jag försökte få tag på honom men det var praktiskt taget omöjligt, så jag åkte till hans lägenhet, och satt utanför och väntade. Tillslut kom han hem och jag började gråta. Jag sa att jag inte förstod nånting, varför han inte hade sagt något till mig och varför han bara gav upp. Det enda jag fick till svar var.. "men... Jag tycker du är ful..."
Så arg och krossad, frustrerad, så åkte jag hem igen, men jag kom aldrig hela vägen. På parkeringsplatsen utanför Vivo så sjönk jag ihop på en av stenarna och började gråta. Då kommer ett riktigt snyggo och frågar hur det är med mig. Vi börjar prata, vi pratar riktigt länge. Vi verkligen klickar. Helt plötsligt så kysser han mig. Vi förflyttar oss från parkeringsplatsen samtidigt som våra kyssar blir allt mer intensiva. Vi gör det vi ska, men grejen är det att hans är liten som en champinjon. Efter ett tag säger jag att jag är ledsen, men att det helt enkelt inte funkar. Jag samlar ihop mina kläder och går.

Jag saknar dig. Jag saknar när du saknade mig. Jag vill ha dig. Jag vill att du ska vilja ha mig.
Säg vad fan det är som är fel.

Jag hade en mardröm

Den var lite juicy. Ska jag avslöja allt?

Jag älskar glada människor

Ni vet, när någon kommer fram till en på bussen eller stan, vartsomhelst, och snackar. Utan några egentliga baktankar...


Denna låt är tillängad till dig, främling.

Lilla monster


låten får tala i mitt ställe      why do you love me?

Paranoia

Mitt självförtroende är på utflykt. Tror det emigrerade till Bahamas. Ville väl slippe snön. Om inte solen kommer tillbaka snart så orkar jag inte.

Sången får mig att leva

Jag är dum

Det dummaste misstaget man kan begå är det man inte lär sig något av.
Det värsta misstaget man kan begå är det man inte kan ångra.

Rytmus

Intagningsprov idag igen. Igår var det värmdö. Idag rytmus.
Först var det delprov ett i sång. Jag gick vidare, så nu är nästa v.14 som gäller!
Sen så sökte jag även in sing/song. Det gick okej. Improvisationen gick dåligt. Det som stör mig mest är att jag vet att jag är åtminstonde ganska bra på att improvisera, men ajg fick total black-out. Instrumenten gick bra, och låtarna gick lagom bra. Jag visade inte direkt min mångsidighet så... ja, vi får se helt enkelt.
Funderar på att skicka in en låt till i efterhand. En som är lite gladare. Får man göra så?
Gah... vill verkligen komma in. Skolan är helt underbar ju. Men om jag inte kommer in så är jag iallafall ganska säker på att jag kommer in på Kulturama.

Somsagt, vi får se.

ps. Jag har köpt rosaröda strumpbyxor. ascoolt.


Personligt

Ibland, eller ofta, när jag har varit i stan och ska åka hem ensam så brukar jag ta någon av bussarna som åker gamla värmdö vägen även fast motorvägsbussen går snabbare. Jag tycker det är mysigt att åka buss, och det är praktiskt taget enda tiden på dygnet jag kan koppla av och får en chans att samla tankarna.

Post

Åh detta är så sweet!
Detta är en bra dag. Jag hade fått ett paket att hämta ut nere på tobaksaffären. Hade ingen aning om vad det var. Avsändaren var Egmont. Är inte det typ ett bokförlag eller något sånt frågade jag mig själv. Hursomhelst, jag hämtar ut paketet och när jag kom hem och öppnar det så är det en bodylotion med Briney Spears nya parfym och ett litet tillhörande sminkset. Då kommer jag på att jag bara helt random hade skickat in ett sms till en tävling ur en tidning, solo eller frida eller någon. Snacka om oväntat. Typ världens roligaste överraskning.

Igår så fick jag hem ett brev ifrån stockholms estetiska gymnasium också. Där stod det att jag hade fått 20 poäng på intagningsprovet jag gjorde. Max var... hmm... just det, 20. Inte för att skryta men...
Eller jo, typ bara för att skryta.

Sen så var jag även och hämtade ut mitt nya bankomatkort, så det blir klirr i kassan imorgon. Håhå, jag älskar påsken.

Varför är jag inte förvånad..?

Jävla skit väder. Jävla skit Sverige"!


Skojsigt

Titta vad jag hittade
Skurus egna gossipgirl och björknäs...

spännande.

Tåget säger tut, tut

"Tut, tut"

Disney lär barnen att skämmas

Har ni tänkt på att de elaka i barnfilmer alltid är fula?
Har ni tänkt på vad det ger barnen för undermedvetna associationer? Att folk som inte ser ut som vandrande barbie dockor skulle vara mindre värda än andra... Att folk som inte ser ut som vandrande barbiedockor på något sätt skulle vara elaka. Inte konstigt att det är svårt att passa in och/eller bli accepterad i dagens samhälle när man blir hjärnvättad sedan födseln.
Disney lär ut klyftor till barnen. På disneychannel går det ett program som heter rasten. Intrigerna i rasten kan variera men präglas alltid av en och samma sak, vissa är "töntar" och vissa är "coola". Vill vi verkligen lära detta till våra barn, så att de sedan ser det som en självklarhet att det är så det ska vara? Barn föds till världen med rena sinnen, de har inte smutsats ner av intryck och traumatiserats av hemska upplevelser ännu.
Dagen då min lillasyster ska börja skolan så har hon inte en aning om vad 'skolan' innebär. Eller vänta, det vet hon ju visst, för det har hon sett på RASTENdisney channel eller nicelodeon eller whatever det är för sjuk kanal som visar det där jävla programmet.

Skärp till er. Tänk på vad ni sänder ut för signaler.

Björnar och blåbär

När jag inte får det jag behöver lär jag mig att inte behöva det.
Ingen vill ju vara en sådan där jobbigefterhängsen typ.
Men när jag inte får det jag vill så tar jag det.

Electrocuted

Jag önskar att jag började gå innan jag sprang. Nu är vattnet för djupt. Det är kallt och mörkt här. Strömmen rör sig våldsamt framåt och jag kan inte göra annat än att försöka hålla mig över ytan, men jag pressas nedåt. Det är för mycket press.

What's so fucking great about depression anyway..?


Tiden läker inte alla sår

...tiden utplånar alla sår. Tiden sliter upp nya sår för att dölja de gamla, tills det inte finns någonting kvar.
tiden är min värsta fiende, mon chérie.

Vissa dagar, vissa veckor, ibland hela månader så tänker man mer än andra. Jag tänker på dig.

Break my heart

För att kunna bygga upp någonting måste man ibland riva ner det först. För att kunna bygga om det så att det blir starkare. Det är så det mesta här funkar.

Fast man måste vara försiktig. Så att det inte går sönder för gott.

Jag tror inte att du vet hur illa du gjorde mig. Ingen av er vet. För att du har glömt, för att jag aldrig sa det till dig, för att du är borta.

Men vet ni vad. Ni ska ha ett stort tack för er odräglighet.                                          

Misstag är sådant som man
senare i livet referar till som erfarenheter,
så att man ska känna sig mindre misslyckad.

book of revelations


Jesus is risen, it's no surprise
Even he would martyr his mama to ride to hell between those thighs
The pressure is building, at the base of my spine
If I gotta sin to see her again then I'm gonna lie and lie and lie

Kärlek

Det är för mig när man bryr sig sådär äckligt mycket om någon annan att man blir knäsvag bara av att tänka på personen. Ibland får man lite ont i hjärtat också.

Du är osten på mina makaroner, bubblorna i min läsk och skummet i min latte


RSS 2.0